Uitrol Android 4.1 update voor Samsung Galaxy Chat is begonnen | Wifi Walker, J B Chaparal Properties

Uitrol Android 4.1 refurbish voor Samsung Galaxy Chat is begonnen

Samsung heeft in augustus een indication op de markt gebracht, dat is voorzien outpost een toetsenbord. De Galaxy Chat heeft verder een 3 in. display, een 800MHz processor en een 2 megapixels camera. Gebruikers kunnen calm opslaan op het 4GB grote novice geheugen. Oorspronkelijk draaide de Galaxy Chat op Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Samsung is nu met de uitrol outpost Android 4.1 begonnen.

Waarschijnlijk wordt de refurbish gefaseerd uitgerold. Dat betekent dat niet iedereen het toestel kan updaten. Momenteel kunnen de gebruikers in Spanje de Android 4.1 refurbish downloaden. In andere landen kan de Galaxy Chat pas after outpost deze nieuwe program worden voorzien. Gebruikers kunnen de program over-the-air of around Samsung Kies installeren. Het is niet bekend hoe groot de refurbish is, maar het is aan te raden om het around Wi-Fi te downloaden.

Android 4.1 Jelly Bean brengt een aantal verbeteringen met zich mee. Project Butter zorgt ervoor dat de program soepeler werkt. Daarnaast zijn er nieuwe applicaties zoals Google Now en Android Beam. Samsung heeft eerder al modellen outpost deze program voorzien. Zo kregen de Galaxy Note, Galaxy S2 en Galaxy S3 een refurbish naar Android 4.1. Heeft iemand de refurbish voor de Galaxy Chat al kunnen binnenhalen?Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.