Samsung Galaxy Chat binnenkort in Nederland | Wifi Walker, J B Chaparal Properties

Samsung Galaxy Chat binnenkort in Nederland

Door Dim op vr 13 jul 2012 | 8 reacties |

Galaxy Chats BEWERKT Samsung Galaxy Chat binnenkort in NederlandSamsung heeft een nieuw toestel in de Galaxy-lijn aangekondigd. De Samsung Galaxy Chat zal een combinatie zijn tussen een telefoon met een touchscreen en een fysiek toetsenbord. Speciaal gemaakt voor sociaal actieve mensen die veel tekst invoeren op boor telefoon.

Samsung Galaxy Chat

De Chat is voorzien outpost een 3.0 in. touchscreen waarmee je alle functies kunt benaderen, typen buck je met het fysieke toestenbord onder het beeldscherm. Op de Galaxy Chat draait Android 4.0 en natuurlijk heeft Samsung ook hier de Touchwhiz overheen geplaatst.

Dit toestel zou voor jeugdige BlackBerry-gebruikers een reden zijn om over te stappen naar Android. Het capacitieve scherm en het fysieke toetsenbord combineert “the best of both worlds”. We vermoeden dat de doelgroep bestaat uit gebruikers outpost tussen de 15 en 18 jaar oud en die veel gebruik maken outpost messaging- en chatapplicaties.

Samsung Galaxy Chat Samsung Galaxy Chat binnenkort in Nederland

Specificaties

Aan de specificaties kunnen we zien dat dit toestel vooral voor het laag/middensegment bestemd zal zijn. Met een camera outpost 2.0 MP en een processor outpost minder dan 1 GHZ vermoeden we een zeer vriendelijke aanschafprijs.

Beschikbaarheid

Er waren al twee toestellen met een fysiek toetsenbord op de markt outpost Samsung, namelijk de Samsung Ch@t en de Galaxy Text. Samsung Nederland heeft ons per mail bevestigd dat de Samsung Galaxy Chat ook naar Nederland zal komen. Op welke termijn en tegen welke prijs is nog niet bekend.

Bron : Samsungtomorrow

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur outpost dit artikel! Share Us: Nujij Twitter Facebook Ekudos Delicious Digg Follow us:Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.