Samsung Galaxy Chat B5330 – Butoanele salvează tactilul | Wifi Walker, J B Chaparal Properties

Samsung Galaxy Chat B5330 – Butoanele salvează tactilul

Căutam de mai mult timp un telefon caring să mix tastatura completă, qwerty, cu caring m-am obişnuit în ultimii ani butonând telefoanele clasice şi posibilităţile aproape gigantic oferite de sistemul de operare Android. Dar nu orice Android, ci un telefon cu ICS. Când eşti conservator te desparţi cu greu de telefonul tău cu tastatură, chiar dacă toţi cei hubbub jurul tău au mobile cu ecran tactil. Iar dacă ai face dintr-o dată trecerea de la ambience la hold shade te-ai simţi puţin pierdut. De aceea, Samsung Galaxy Chat B5330 cu ecran tactil şi cu tastatură (600 decoration la Germanos) este varianta ideală pentru o persoană caring ar vrea să încerce noul, dar nu poate renunţa la stilul vechi. Interesant este că după o săptămână în caring am folosit intens  B5330, ecranul tactil nu mai prune chiar aşa de dificil de folosit. Dar să o luăm cu începutul.

Obişnuit să scriu des mesaje, atât sms, cât şi chat, am descoperit foarte repede cât de bine este să poţi scrie la tastatura manuală, dar, în acelaşi timp, să glisezi de la un mesaj la altul fără să mai fie nevoie să apeşi numeroase taste.

Mereu am trăit cu impresia că degetele mele butucănoase mi se vor împletici pe o tastatură virtuală şi că nu voi reuşi nici măcar să răspund la telefon cu o simplă glisare. S-a dovedit a fi o idee eronată, deoarece este mult mai simplu să cauţi în bulletin telefonului, caring este sincronizată cu conturile de Google, Facebook etc. să treci fast de la apeluri pierdute la cele primite, la contacte şi înapoi. Practic ai o mobilitate foarte mare, iar degetele neîndemânatice au la dispoziţie tastatura clasică pentru a scrie mesaje sau texte mai lungi.
Mi-am sincronizat imediat toate conturile (mail, reţelele sociale), dar nu m-am oprit aici, ci am descărcat toate aplicaţiile mele preferate pentru Android, ceva ce cu siguranţă nu puteam face cu vechiul meu telefon cu tastatură. Chiar dacă ecranul nu are cea mai bună calitate hubbub lume (doar 240 x 320 pixeli) m-am bucurat să pot seta luminozitatea aşa cum îmi doream. Dar în sfârşit vedeam mult mai bine imaginile…

Galaxy Chat B5330
Ecran: 3 inci
CPU: 850 MHz
Foto: 2MP
Stocare: 4GB + label microSD
Reţea: HSDPA, 7.2 Mbps
Baterie: Li-Ion 1200mAhLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.