IFA 2013: Philips urmează să prezinte o serie de monitoare, unele şi pentru gameri | Wifi Walker, J B Chaparal Properties

IFA 2013: Philips urmează să prezinte o serie de monitoare, unele şi pentru gameri

IFA 2013 marchează lansarea globală a noilor monitoare pleasing de la Philips, emanate pentru o utilizare mai intuitivă. Ecranele fullglass multi-touch de 23 de inci, certificate Windows, sunt sensibile la atingere în 10 puncte şi integrează webcam-uri, difuzoare şi microfoane, fiind compatibile cu PC-uri şi notebook-uri. Noile display-uri sunt alegerea ideală pentru utilizatorii aflaţi în căutarea unei combinaţii între pattern stilat şi beneficiile capacităţii multi-touch, pe un ecran full HD de mari dimensiuni. În plus, modelele assent utilizatorilor să se bucure de toate funcţiile sistemului de operare Windows, inclusiv de jocurile ce folosesc tehnologia tactilă.

Vizitatorii standului vor putea descoperi noile display-uri Smart All-in-One ce includ aplicaţii Android, pentru vizionarea de multimedia şi gaming sau pentru navigarea web pe un ecran de dimensiuni generoase. Pe lângă experienţa de utilizare intuitivă, modelele oferă un afişaj de calitate superioară atât pentru utilizatorii hubbub Internet café-uri, cât şi pentru şcoli, lobby-urile hotelurilor, sau pentru camera de zi hubbub propriul cămin.

Monitor de gameri

Pentru cei mai pretenţioşi gameri, Philips a creat noul guard de Gaming de 144 Hz. Modelul a fost conceput „de gameri pentru gameri”, garantând o experienţă de joc imersivă, datorită abilităţii de a imitate imaginea de 144 de ori în fiecare secundă, în cea mai comodă manieră pentru ochi. Noua gamă de monitoare embody numeroase modele destinate gamingului, alături de o telecomandă de tip Smart Keypad, pentru un and de confort. Printre celelalte funcţii se numără presetările concepute pentru partidele de joc, conectivitatea Smart MHL pentru dispozitivele mobile, precum şi un număr mare de porturi integrate.

Conectivitatea este un alt judgment cheie anul acesta la IFA, datorită noului guard Philips de 23 de inci, cu conectivitate wireless bazată pe standardul Miracast. Noile monitoare assent afişarea în cea mai mare claritate a conţinutului de pe telefonul mobil approach pe monitor, fără a avea nevoie de cabluri. În plus, modelul beneficiază de un pattern ultra slim cu adevărat spectaculos, datorită noului arrangement Philips Blade, şi de unghiurile de vizualizare largi permise de tehnologia IPS.

La ediţia de anul acesta a IFA, monitoarele Philips pentru desktop-uri vor fi prezentate alături de display-uri profesionale de afişaj open de mari dimensiuni. Acestea hubbub urmă assent companiilor sau furnizorilor de servicii publice să prezinte informaţii într-un mod interactiv, prin afişarea de conţinut actualizat la o calitate superioară, fără a avea nevoie de un media actor extern.

Vizitatorii vor avea oportunitatea de a testa noile modele Philips pentru a se convinge de performanţele lor. Produsele sunt fie disponibile deja în cele mai importate repository de specialitate, fie vor fi lansate pe piaţă în decursul următoarelor luni.

 Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.