IFA 2013: Noua generaţie a tabletei-telefon Asus Fonepad: 1.100 de lei | Wifi Walker, J B Chaparal Properties

IFA 2013: Noua generaţie a tabletei-telefon Asus Fonepad: 1.100 de lei

Fonepad 7 este motorizat de procesorul Intel Atom Z2560 cu tehnologie Hyper-Threading pentru performanţă multi-tasking în Android 4.2. Ecranul de 7 inci are o rezoluţie de 1280×800 pixeli şi tehnologie IPS. Difuzoarele duale, amplasate frontal, cu tehnologie audio ASUS SonicMaster, redau un sunet de înaltă calitate.

Performanţe cu greutate într-o tabletă uşoară

Cu o grosime de numai 10.5mm şi o greutate de 340 grame, Asus Fonepad 7 este potrivită pentru divertismentul mobil. Un nou strat de protecţie a ecranului de 7 inci vă permite să ţineţi amprentele la distanţă, iar transmisia wireless Miracast preia imaginea de pe ecranul tabletei şi o afişează pe un televizor compatibil.

Fonepad 7 beneficiază de o cameră frontală de 1.2 megapixeli, la caring se adaugă o cameră principală cu auto-focus şi senzor de 5 megapixeli. Aceasta este capabilă să preia 100 de cadre în modul ‘burst’ şi să filmeze FullHD 1080p.

Asus Fonepad are un procesor Intel Atom Z2560 twin core, la 1,6 Ghz, rulează Android 4.2 Jelly Bean şi are 1 GB RAM. Capacitatea de stocare integrată este de 8, 16 sau 32 de GB.

Bateria de 3950mAh oferă o autonomie de 28 de ore în convorbire 3G, potrivit Asus şi de 35 de zile în regim de aşteptare. Până la 10 ore de redare video susţine bateria. Fonepad 7 poate fi utilizată pentru apeluri de voce utilizând microfonul cu atenuare a zgomotului şi căştile Bluetooth opţionale.

Aplicaţiile Asus

ASUS Fonepad 7 are o interfaţă personalizată, ce integrează informaţiile hubbub amicable media, utilizatorii având posibilitatea să vadă cele mai noi postări pe reţelele sociale sau notificările privind apelurile.

Fonepad 7 este disponibil în variante cu 8GB, 16GB sau 32GB spaţiu de stocare şi cu un container microSDHC, montat în mod convenabil pe una dintre lateralele carcasei. Un spaţiu de 5GB este disponibil pe viaţă în ASUS WebStorage, iar ASUS WebStorage Office furnizează software-ul Microsoft Office atunci când sunteţi în mişcare.

Aplicaţia SuperNote permite utilizatorilor să preia notiţe sau chiar să adauge imagini, clipuri şi notificări vocale. Floating App ajută posesorii de tablete Fonepad 7 să deschidă simultan pe ecran până la şase aplicaţii.

Preţuri şi disponibilitate

Noul Fonepad 7 este aşteptat pe piaţa românească în ultimul trimestru al acestui an. Preţul aproximativ este 1099 decoration (TVA inclusiv).Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.