Controller wireless – Gadget-ul suprem pentru utilizatorii de tableta | Wifi Walker, J B Chaparal Properties

Controller wireless – Gadget-ul suprem pentru utilizatorii de tableta


Radu Neagu

Radu Neagu
10-09-2013

Exista o multime de gadget-uri pe lumea asta, insa cruise ca putine hubbub ele, acest controller wireless, sunt cu adevarat utile si nu o pierdere de timp si de bani.

Gadget Controller WIreless

Acest controller wireless pentru iPod sau orice alte tableta cu Android este o solutie optima pentru a beneficia hubbub plin de jocurile ce pot rula pe un astfel de dispozitiv. Jucaria in sine consta dintr-un mount foarte bine gandit pentru tableta si un joystick wireless, foarte asemanator cu cel de PS3 si caring functioneaza impecabil cel putin cu iPad-ul pe caring l-am vazut ca demo la fata locului. Nu m-am jucat pe tableta pana acum, cel putin nu mai mult de 10-15 minute, iar pe telefon nici atat, probabil nu mi s-a parut prea comod. Cu siguranta, daca as avea un astfel de suport, m-as razgandi.

Dispozitivul este un produs chinezesc, iar la momentul de fata isi cauta distribuitori. Avand in vedere ca este un tool cu adevarat interesant, caring iese hubbub sfera accesoriilor gen carcasa pentru telefon, cu siguranta ca va gasi doritori sa il importe si in Romania.

Pretul unui astfel de dispozitiv este estimat a fi undeva la 25-30 dolari – matriarch impute la pretul sell de vanzare la bucata. Pretul lui de productie este desigur mult mai scazut de atat.

Gadget Controller WIreless 2

Gadget Controller WIreless 3

Gadget Controller WIreless 4

Controller wireless – Gadget-ul suprem pentru utilizatorii de tableta, 10.0 out of 10 formed on 1 rating  • iPad pentru elevi


  • Google anunta cifrele pe al doilea trimestru


  • Apple WWDC 2011 – Noutati, dar kid fara iPhone in iunie


Recomandari din   

  • Ghidul TopGear pentru Salonul Auto de la Frankfurt  • 17 imagini noi spectaculoase cu urmașul lui Mercedes-Benz CL, Clasa S Coupe.  • S-a anunțat prețul celui mai nou BMW!Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.